Te bestellen
vanaf 1 exemplaar
Met meerdere mensen
samenwerken
De mooiste sjablonen
zijn al voor je gemaakt
Het ontwerp is
volledig aanpasbaar
Supersnelle levering
2 a 4 werkdagen

Magazine prijzen

Probeer gratis ons magazine programma uit. Ben je er klaar voor om het magazine te bestellen? Dan zijn de onderstaande magazine prijzen van toepassing.
Bereken via het formulier op deze pagina de prijs voor jouw magazine. Bestel je een hogere oplage? Dan gaat de prijs per exemplaar omlaag.

Voor welk product wil je de prijs berekenen?

ProefexemplaarPrinten
MagazinePrinten
Magazine (250 of meer)Drukken

Bereken de prijs

Prijs berekenen

Volumekorting

Bestel je meer dan één magazine? Dan ontvang je volumekorting. Hoe hoger de oplage, des te lager de prijs per exemplaar. De korting kan oplopen tot 92%. Vul hierboven het gewenste aantal in en bereken jouw korting.

De genoemde prijzen zijn inclusief 9% BTW onder voorbehoud van eventuele technische fouten. Indien het een zakelijk magazine betreft zal het BTW tarief van 21% van toepassing zijn.

Welke magazine uitvoering past bij mij?

De magazine uitvoeringen verschillen in prijs, kwaliteit en levertijd.

Geniet (self-cover)

De uitvoering ‘Geniet (self-cover)’ is de voordeligste uitvoering met de snelste levertijd. We gebruiken een mooi, stevig papiertype. Zowel het omslag als het binnenwerk worden geprint op 150 grams half-glanzend papier. Minimaal 12 pagina’s, uit te breiden per 4 pagina’s, met een maximum van 52 pagina’s.

Geniet + glans

Wil je een luxere uitvoering? Dan kun je kiezen voor de uitvoering ‘Geniet + glans’. Bij deze uitvoering heeft het magazine een dikker (250 grams) omslag. Aan de buitenzijde van het omslag brengen we dan ook een glanslaag aan. De uitvoeringen met dikker en glanzend omslag zijn steviger en zullen langer onbeschadigd blijven. Ook voor deze uitvoering geldt: minimaal 12 pagina’s, uit te breiden per 4 pagina’s, met een maximum van 52 pagina’s.

Gelijmd + glans

Vul je 24 pagina’s of meer? Dan is het mogelijk om een gelijmd magazine te bestellen. Dit is de meest luxe uitvoering, waarbij je het aantal pagina’s per 2 kan uitbreiden met een maximum van 200 pagina’s. Bij een geniet magazine worden de papiervellen in elkaar gevouwen. Bij een grote hoeveelheid pagina’s kan het boekje dan een beetje ‘bol’ gaan staan. Dit is niet zo bij een gelijmd magazine, omdat de vellen daar plat op elkaar liggen. In de rug (of de zijkant van het magazine) worden de pagina’s dan aan elkaar verlijmd. Vervolgens wordt het omslag hier omheen gevouwen en verlijmd.

Papiertype

De magazines worden geprint op half-glanzend- en extra dik papier, voor de meest luxe uitstraling.

Proefexemplaar

Wil je een proefexemplaar ontvangen? Het is mogelijk om éérst een proefexemplaar te bestellen tegen een lagere prijs. Dit proefexemplaar wordt voorzien van een watermerk met daarin ons logo. Bereken hierboven de prijs van het proefexemplaar, door op de knop ‘Proefexemplaar’ te klikken. Door een proefexemplaar te bestellen, krijg je een goede indruk hoe het magazine er uiteindelijk uit gaat zien.

Let op: bestel het proefexemplaar op tijd, om ook de definitieve bestelling op tijd te ontvangen. Zie ook: Leverdatum berekenen

Verzending

De verzendkosten in Nederland en België zijn € 3,95 ongeacht de grootte van de bestelling.