Magazine maken voor Valentijnsdag

Op 14 februari is het Valentijnsdag. De dag van de liefde en de dag van rozen, kaarsen, lekker eten en een glaasje bubbels. Maar wij hebben nog een tip om Valentijnsdag extra bijzonder te maken: maak een magazine voor jouw Valentijn, waarop je terugblikt op de mooie momenten die jullie samen hebben beleefd.

Maak gebruik van onze gratis template, waarmee je in een handomdraai zelf een mooi tijdschrift kan maken. Schrijf hierin hoe jullie elkaar hebben ontmoet, wat je eerste indruk was of plaats een verhaal met foto’s over de vakanties die jullie samen hebben beleefd. Misschien liep de liefde niet altijd over rozen. Ook dit kun je omschrijven, als je het onderwerp daarna afsluit met een positieve noot!

Sta op Valentijnsdag stil bij wat jullie voor elkaar betekenen. Verklaar opnieuw de liefde met woorden en foto’s.

Hoe maak je Valentijnsdag extra bijzonder?

Via Magezino, kun je zelf een magazine maken voor een verjaardag, huwelijk, een vertrekkende collega, of voor jouw Valentijn.

Lekker eten

Veel stellen gaan tijdens Valentijnsdag uit eten, maar je kan het ook thuis gezellig maken. Maak het favoriete maaltje klaar voor jouw Valentijn, of maak een voor-, hoofd- en nagerecht. Houdt het simpel, of pak groots uit om Valentijnsdag dit jaar extra bijzonder te maken. Je kan natuurlijk ook bestellen bij een restaurant in de buurt. Dat scheelt ook rommel in de keuken.

Rode rozen

Typisch op Valentijnsdag: rode rozen. Bestel een boeket en fleur hiermee het huis op. Voor de dames: wacht je al jaren tot je eindelijk een bos bloemen mag krijgen? Helaas zit het er niet altijd in, of is jouw partner gewoon meer van de praktische dingen. Focus dan op de eigenschappen waar je blij van wordt. In een geëmancipeerde wereld kun je ze ook gewoon zelf kopen. Dan geef je daarmee gelijk het goede voorbeeld 😉

Bubbels

Een glaasje bubbels mag niet ontbreken.

Laten weten wat je voor de ander voelt

Op een normale doordeweekse dag kan de sfeer wat minder zijn dan gewoonlijk. Gewoon omdat het een drukke dag was, of omdat je nog geen tijd voor jezelf hebt gehad. Daardoor ben je soms even niet met de liefde bezig, of communiceer je minder over je gevoel voor de ander. Dat is op Valentijnsdag anders! Even tijd voor elkaar, tijd om nog eens stil te staan bij de dingen die jullie samen hebben beleefd. Herinner elkaar eraan dat de liefde nog steeds is, zoals voorheen!

Magazine maken

Voorbereiding is het halve werk! Begin vóór Valentijnsdag met het maken van een magazine. Zet de mooiste foto van jou en je geliefde op de cover, en denk terug aan de momenten die jullie samen hebben beleefd. Schrijf de verhalen op, en verrijk ze met de leukste foto’s. Geef het magazine als cadeau op Valentijnsdag en kijk hoe jouw geliefde reageert. Deel de warme herinneringen die jullie samen hebben gecreëerd, dan gaat het magazine een groot succes worden!

Maak Valentijnsdag dit jaar bijzonder! Schrijf je herinneringen in het magazine dat wij al voor je hebben ontworpen. Plaats de mooiste foto’s en tover een lach op het gezicht van jouw Valentijn.

Tips: magazine maken voor Valentijnsdag

Leuk idee, maar wat zet je allemaal in het magazine? We geven je hieronder een aantal tips!

TIP1

De ontmoeting

Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? Was het liefde op het eerste gezicht? Of verliep dat misschien heel anders? Schrijf het op, zodat jullie dit nooit meer zullen vergeten!

TIP2

Van toen tot nu

Maak een foto collage, op volgorde van verleden tot heden. Zo zie je in één oogopslag een impressie van het gene dat er de afgelopen jaren is gebeurd.

TIP3

Feiten & Cijfers

Heeft jouw vriend of vriendin speciale ticks, of eigenaardigheden? Zet het op de pagina Feiten & Cijfers! Dit is de pagina waarop je iemand met z’n neus op de feiten kan drukken. Doe het allemaal wel met een knipoog, alleen zo houdt je Valentijnsdag gezellig 😉

TIP4

Favorieten

Verzamel foto’s van de favoriete merken van jouw Valentijn. Dit kan parfum zijn, een kledingmerk, sieraden, een automerk of één van de favoriete huishoudelijke producten. Wie kan een strijkbout niet waarderen?

TIP5

I love you

Natuurlijk mag je deze 3 zoetsappige woorden woorden niet vergeten! Wanneer hij of zij de deur uit gaat, of voor het slapen gaan, zul je deze woorden vast en zeker gebruiken. Toch wordt het op een gegeven moment ‘gewoon’, waardoor het minder betekenis krijgt. Leg daarom uitgebreid uit ‘waarom’ je van deze persoon houdt, en waarom je hem of haar voor geen goud meer zou willen missen!