Tijdschrift maken voor een bruiloft

Op zoek naar een uniek cadeau voor een bruiloft? Bij Magezino kun je een tijdschrift maken voor een bruiloft. Verras het bruidspaar met een uniek huwelijkscadeau, vol met persoonlijke verhalen foto’s.

Het tijdschrift kun je zelf maken, of samen met de familie en vrienden van het bruidspaar. In ons online programma vind je professioneel ontworpen templates die je alleen nog hoeft te vullen met verhalen en foto’s. Als hoofdredacteur begin je met het maken van het tijdschrift. Daarna kun je familieleden en vrienden uitnodigen om mee te werken aan het tijdschrift. Daarbij kun je zelf bepalen wie welke pagina(‘s) mag bewerken.

Door samen het tijdschrift te maken, levert iedereen een kleine bijdragen en heb je het tijdschrift snel gevuld.

Hoe maak je een tijdschrift?

Via Magezino, kun je gezamenlijk een tijdschrift maken als huwelijkscadeau voor het bruidspaar.

Maak en document aan

Maak als hoofdredacteur een account en document aan. Je kan ons programma gratis uitproberen. Het afrekenen gebeurd pas zodra je besluit om het tijdschrift te bestellen.

Personen uitnodigen

Nodig familie en/of vrienden van het bruidspaar uit. Als hoofdredacteur bepaal jij wie welke pagina’s mag aanpassen. Dit kan één pagina zijn, of je kan iedereen de mogelijkheid geven om er twee te vullen. Ook kun je personen benoemen tot hoofdredacteur. Vooral als je met veel mensen aan het tijdschrift werkt, is het handig om meerdere mensen de rol als hoofdredacteur te geven. Zo kun je met een klein groepje de regie in handen houden over het tijdschrift.

Controleren

Zodra iemand een pagina heeft gevuld, kan hij of zij deze markeren als ‘Klaar’. Zo hebben de hoofdredacteuren grip op de stand van zaken. Wellicht wil je nog even iets aanpassen, zodat de pagina beter in lijn is met de rest van het magazine. Of zie je nog een typfoutje die je eruit wilt halen voordat het tijdschrift zal worden besteld.

Bestellen

Als je klaar bent, kun je als hoofdredacteur de bestelling plaatsen. Zo kun je 1 tijdschrift bestellen (alleen voor het bruidspaar), of meerdere exemplaren. Misschien vind je het leuk om zelf een exemplaar te bewaren. Of zijn er juist mensen binnen de groep die een eigen tijdschrift willen ontvangen. Als je het tijdschrift uitreikt op het huwelijksfeest, dan kun je je voorstellen dat er veel mensen door het tijdschrift willen bladeren. Daarom is het soms ook handig om een extra inkijkexemplaar te bestellen. Bij bestelling van meerdere tijdschriften (in dezelfde bestelling) kun je ook profiteren van volumekortingen. Hoe hoger de oplage, des te lager de prijs per stuk.

Door het tijdschrift van het bruidspaar samen te maken, maak je het leuker voor jezelf en heb je het tijdschrift in een handomdraai een uniek huwelijkscadeau samengesteld.

Tips voor het maken van een tijdschrift voor een bruiloft

Hieronder leukste tips voor het maken van een tijdschrift voor een bruiloft.

TIP1

Hoe het allemaal begon

Wanneer je in het huwelijksbootje stapt, is het altijd leuk om terug te blikken hoe dit avontuur is begonnen. Schrijf bijvoorbeeld een verhaal hoe dit bruidspaar elkaar heeft ontmoet.

TIP2

Mijlpalen

Wat is er de afgelopen jaren gebeurd? Blik terug op de afgelopen jaren. Welke mijlpalen hebben de bruid en de bruidegom de afgelopen jaren bereikt? Waarom is dit stel onafscheidelijk?

TIP3

Het vrijgezellenfeest

Er zijn vast en zeker foto’s gemaakt op het vrijgezellenfeest. Verzamel deze en maak een mooi overzicht van wat er die dag is gebeurd. Denk er goed over na welke foto’s je wel en niet plaatst. Afhankelijk van hoe het vrijgezellenfeest eraan toe is gegaan, kun je soms beter besluiten om een aantal foto’s niet in het tijdschrift te plaatsen 😉

TIP4

Het medium voorspelt

Stiekem zijn we allemaal wel eens benieuwd hoe we er over 10 jaar voor zullen staan. Kruip voor één keer in de huid van een paragnost. Pak je glazen bol uit de kast en voorspel hoe het bruidspaar ervoor staat over 10 jaar.

TIP5

Lieve woorden

Natuurlijk kun je ook eenvoudig houden en een kort stukje schrijven met daarin je gelukswensen voor het bruidspaar. Dan is het wel zo leuk om er ook een foto bij te plaatsen.

TIP6

Tijdschrift maken met een klein groepje

Maak je het tijdschrift liever alléén met de familie of een vriendengroep? Dan kun je de familie, vrienden en/of kennissen vragen om één zin met een gelukswens aan te leveren. Deze kun bij elkaar plaatsen op 1 pagina. Zo heeft toch iedereen een steentje bijgedragen.