Hulp en ondersteuning

Heb je een vraag, maar staat het antwoord niet tussen de veelgestelde vragen? Neem dan contact op met Magezino en mail naar help@magezino.nl of stel jouw vraag via het contact formulier.

Prijs opvragen?

De prijs tot 100 magazines, is eenvoudig te berekenen via de prijzen pagina. Wil je graag de prijs weten voor een hogere oplage? Vul dan het contact formulier in om een offerte op te vragen.

Overige informatie

KVK: 50738267
BTW: NL002216849B71

Veelgestelde vragen

Kan ik éérst een proefexemplaar bestellen?

Jazeker! Tegen een gereduceerd tarief kun je éérst een proefexemplaar bestellen. Deze wordt voorzien van een watermerk dat op elke pagina zichtbaar is. Hiermee krijg je een goede indruk van hoe het magazine eruit zal zien. Zo heb je ook de mogelijkheid om zelf de kwaliteit van foto’s te beoordelen en eventuele tekstfoutjes op te sporen.

Levertijd

De levertijd van een proefexemplaar, is hetzelfde als de levertijd van je uiteindelijke magazine(s). Houdt er rekening mee dat je de bestelling hiervoor op tijd plaatst.

Document aanpassen en definitieve bestelling plaatsen

Het eerder gemaakte document kun je ‘Dupliceren’ via de webshop, onder ‘Documenten’ en dit gekopieerde document kun je vervolgens bewerken en herbestellen.

Prijs berekenen
Levertijd berekenen

Wat is het formaat van het magazine?

Gebruik je ons programma?

De professionele bladen uit de schappen hebben allemaal nét even een afwijkend formaat. Daarom hebben wij gekozen voor een mooi gemiddelde hiervan, namelijk 21 x 27,5 cm. Ga je zelf PDF documenten uploaden naar het programma? Probeer de documenten dan te maken op 21,6 x 28,1 cm. Rondom elke pagina zal er 3mm afgesneden worden zodat het eindformaat zal uitkomen op 21 x 27,5 cm.

Wil je een kant-en-klaar PDF document aanleveren?

We adviseren om 21 x 27,5 cm aan te houden als eindformaat, met rondom elke pagina 3mm afloop. Wil je een afwijkend formaat? Dan kan dat tot een maximum eindformaat van 21 x 29,7cm (A4 staand).

Wat is de status van mijn bestelling?

We houden je op de hoogte en verzenden een e-mail, zodra:

  • je bestelling is geplaatst
  • de productie van start gaat en
  • het magazine is verzonden.

Heb je geen e-mails van ons ontvangen? Controleer dan je spam-folder of bekijk de status van je bestelling via de webshop, onder ‘Bestellingen’.

Statussen
Geannuleerd We hebben je bestelling op jouw verzoek geannuleerd, of omdat de bestelling niet is afgerond.
Wacht op betaling Je bestelling is geplaatst, maar de betaalpagina is afgesloten. Na 1 uur ontvang je een mail met daarin een link naar de betaalpagina. Je mag natuurlijk ook contact met ons opnemen om deze link eerder te ontvangen.
Controle De bestelling is afgerond en wij zullen elk moment een bestandscontrole doen.
Akkoord Het document wordt nu verwerkt en doorgestuurd naar de printer.
In productie Het document staat in de wachtrij van de printer, of wordt op dit moment afgedrukt.
Afwerking De pagina’s zijn nu afgedrukt. Als je voor een magazine met glanzend omslag hebt gekozen, zal de glanslaag elk moment worden aangebracht. Daarna worden de vellen samengebonden tot een magazine. Bij de status ‘Afwerking’ wordt je bestelling meestel dezelfde dag nog verzonden..
Voltooid De magazine(s) zijn verzonden. Check je mailbox voor de link naar de track & trace pagina.

Neem contact op met Magezino

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier. Mail je ons tijdens kantooruren? Dan reageren wij uiterlijk binnen 1 werkdag, maar meestal binnen 1 uur

7 + 7 =