Leverdatum berekenen

De levertijd van magazines binnen Nederland is ongeveer 2 a 4 werkdagen . Plaats je een bestelling op werkdagen voor 14:00 uur? Dan gaat de productie diezelfde dag nog van start. Vul hieronder in wanneer je de magazines in huis wilt hebben, dan verschijnt er een advies voor de uiterlijke aanleverdatum.

Selecteer de gewenste leverdatum, uitvoering en het land.

Let op: Meestal klopt deze verwachting, maar dit is geen garantie. Het is raadzaam om, indien mogelijk, eerder te bestellen. Mocht de zending vertragen, dan heb je hier rekening mee gehouden en dit voorkomt dat je (in het geval van een cadeau) met lege handen zult staan.

Normale verzending

De verzendkosten binnen Nederland en België zijn € 3,95 ongeacht de grootte van de bestelling. Bestellingen tot 3 a 4 exemplaren passen meestal door de brievenbus (PostNL) en het is niet nodig om hiervoor thuis te blijven. Als het pakket niet meer door de brievenbus past, maken wij hier een pakketzending van (PostNL of GLS). In beide gevallen word het pakket naar verwachting de volgende dag afgeleverd.

We versturen een verzendbevestiging zodra het magazine is verzonden, met hierin een link naar de track & trace pagina, om de zending te kunnen volgen.

Afhalen

Eventueel is er een mogelijkheid om het magazine af te halen in Almere. Door het magazine af te halen, kun je onzekerheid over de snelheid van de levering voorkomen. Afhalen kan op de dag waarop het magazine verzonden gaat worden:

  • Maandag t/m donderdag: tussen 16:00 en 17:00 uur
  • Vrijdag: tussen 14:00 en 15:00 uur
  • Of op de éérst volgende werkdag vanaf 9:00 uur

We versturen een e-mail zodra het magazine klaar ligt om af te halen.

Verzending per koerier

Eventueel kun je ervoor kiezen om het magazine per overnight koerier te laten verzenden (alleen binnen Nederland). Als je ervoor kiest om het magazine te laten verzenden via een normale post- of pakketbezorger, is de levering meestal de eerst volgende dag (inclusief zaterdag), maar daarbij heb je geen garanties. Een overnight koerier, geeft de belofte dat de zending ook écht de volgende werkdag bezorgd gaat worden (maar helaas niet op zaterdag). Daarbij kunnen je kiezen voor:

  • Bezorging voor 17:00 uur: € 60,-
  • Bezorging voor 12:00 uur: € 85,-
  • Bezorging voor 10:00 uur: € 125,-

Wil je het magazine per overnight koerier laten bezorgen? Neem dan even contact met ons op, nadat je de bestelling hebt geplaatst.

Te bestellen
vanaf 1 exemplaar
Met meerdere mensen
samenwerken
De mooiste sjablonen
zijn al voor je gemaakt
Het ontwerp is
volledig aanpasbaar
Supersnelle levering
2 a 4 werkdagen