Klik in de linker menubalk op Meldingen.

Hier kun je berichten naar elkaar verzenden. Deze berichten zijn zichtbaar voor iedereen die deelneemt aan het magazine. Ook verschijnt hier een omschrijving van de aanpassingen die anderen hebben gedaan. Zo wordt je op de hoogte gehouden over:

  • wie, welke pagina’s heeft bewerkt
  • wanneer iemand de deelname uitnodiging heeft geaccepteerd
  • wanneer er nieuwe foto’s zijn geupload
  • wanneer pagina’s zijn verplaatst, zijn gedupliceerd of zijn verwijderd
  • wanneer er een oudere versie van een pagina is teruggeplaatst
Verstuur een bericht

Klik in de linker menubalk op Meldingen. Onderin het paneel dat verschijnt, kun je een bericht typen. Klik op Verzenden om het bericht met alle redacteuren te delen.

Je eigen bericht verwijderen

Beweeg met je muis over je eigen bericht. Nu verschijnt de optie Verwijderen. Klik hierop, als je niet langer wilt dat anderen jouw bericht kunnen lezen.

Alle berichten verwijderen

Klik op de knop Berichten verwijderen, om alle berichten en notificaties te verwijderen. Deze worden definitief verwijderd en kun je niet meer terughalen. De optie Berichten verwijderen is alleen beschikbaar voor hoofdredacteuren.

Ben je met deze informatie geholpen?
0
0