In het linker menu onder de knop Samenwerken, zie je de optie Bewerkingen toestaan. Deze optie kun je uitschakelen, om de toegang voor redacteuren (tijdelijk) uit te schakelen. Deze optie kan handig zijn als je (bijna) klaar bent met het magazine. Als hoofdredacteur kun je dan de laatste controle doen, met de zekerheid dat je geen aanpassingen over het hoofd ziet.

Laat je de optie aan staan? Dan bestaat er een kans dat iemand nog een wijziging doet, vlak voor-, of terwijl je de bestelling gaat plaatsen. Als je zeker wilt weten dat dit niet gaat gebeuren, schakel dan de optie Bewerkingen toestaan uit voordat je de laatste controle gaat doen.

Ben je met deze informatie geholpen?
0
0