Redacteuren mogen alle pagina’s bekijken, tenzij je de optie Alle pagina’s inzichtelijk uitschakelt. Deze optie kun je vinden in de linker menubalk onder de knop Samenwerken.

Schakel je de optie Alle pagina’s inzichtelijk uit? Dan mogen redacteuren alleen de pagina’s zien, die je voor hen geselecteerd hebt. Door deze optie uit te schakelen, blijft het eindresultaat voor iedereen een verrassing.

Ben je met deze informatie geholpen?
0
0