Klik in de linker menubalk op Samenwerken en vervolgens op Uitnodigen.

Vul de voornaam en het e-mailadres in van de gene die je graag wilt laten deelnemen aan het magazine. Je kan nu kiezen of je deze persoon wilt laten meewerken als Hoofdredacteur, of als Redacteur.

Hoofdredacteur

Een hoofdredacteur heeft vrijwel dezelfde rechten als jijzelf (de initiatiefnemer van het magazine). Hij of zij kan alle pagina’s bekijken en bewerken en mensen uitnodigen om mee te werken. Het enige dat de hoofdredacteur niet kan, is de bestelling plaatsen. Dat kan alleen de initiatiefnemer.

Redacteur

Kies voor de optie Redacteur, als je wilt dat deze persoon alleen een beperkte hoeveelheid pagina’s kan bewerken. Selecteer vervolgens de toegestane pagina’s.

Eventueel kun je nog een bericht schrijven naar de gene die je wilt uitnodigen. Als je klikt op Stuur uitnodiging wordt er een mail verzonden, met daarin jouw persoonlijke bericht en een geheime deelname-link. De ontvanger van het bericht kan via de mail klikken op de knop Nu deelnemen. Vervolgens kan hij of zij inloggen, of een account aanmaken om daarna in het magazine te werken.

Tag: Hoofdredacteur